Sportens värld...

Dalkurd FF fick STORSTRYK hemma i Lördags... En jävla tur att man INTE drog dit. Mötte Umeå som ligger flera mil under Dalkurd i tabellen, 3 säkra lätta enkla poäng, TRODDE MAN. Tjena... Dom ledde välförtjänt med 1-0 i pause och skulle bara komma ut i 2:a och spela av matchen. Gjorde dom det? Lyssna dom på vad tränaren hade sagt tro? Spela dom säkert, professionellt och kontrollerat? I HELVETE HELLER!!!!!!! Tror inte dom visste *JUST DÅ* var de innebär/betyder... Glider ut på plan och lirar som ett gäng amatörer, bjuder in Ume i matchen, låter dom få alla chanser och till slut gick alla in också... slut resultat 1-3!! Förstår liksom inte... Det är alltid det laget man håller på som ska lyckas vika ner sig nå så oerhört och så kopiöst. Varför är det så? Varför kan det tex inte hända sitt reval lag? Nu får/fick våra RIVALER stryk iaf men då är det ju IK BRAGE vi snackar om och dom om något fucking lag är ju helt och hållet SLUTKÖRT i botten. Ut med Brage... fram med Dalkurd.
 
FUCK OFF AND FUCK YOU din jävla BORLÄNGE RASSE!! Dalkurd spelar 10 ggr bättre fotboll än vad "Brage-från-de-norska-tyska-baby-lage" någonsin kommer att göra. Senaste mötet B vs D, 2 - 4. Just saying!! Nej men seriöst nu... Jag ogillar verkligen Brage. Jag har under många många många ÅR TROTT på Brage, hållt på dom i vått och torrt, i svåra stunder så som i lätta stunder och jag har alltid tyckt att dom har varit Dalarnas, Borlänges lag men sen 2004, hände det något. Dalkurd föddes, tack gode gud för det!! Men jag har också varje år kritiserat dom lika hårt men sen Dalkurd kom, föddes och uppfanns och som till slut nådde dom högsta serierna så kan jag inte göra något annat än å hålla på dom. Borlänge-borna måste FÖRNYA sig själva också genom att kasta bort det gamla, det vill säga Brage och välkommna det nya, det vill säga Dalkurd ;) Klubben har i år funnits i 10 års tid och det är fortfarande oerhört mycket fördomar och rasistiska uttalanden om klubben. Jag vet med SÄKERHET + egen upplevelse att bla Brage supporters (RASISTER i detta fall) va och såg matchen med ett enda syfte: "SLÅ SÖNDER INVANDRARE OCH ALLA SOM HÖLL PÅ DALKURD" Man blir ju nästan mörkrädd, hur folk medvetet och fullt seriöst går på en fotbolls-match, representerar ett lag (oftast hemma-laget) med enbart ett enda syfte: INTE kolla på matchen utan SLÅ IHJÄL alla som gör det... TYP!!! ;/
 
I helgen drar VÄRLDENS ABSOLUT BÄÄÄÄSTA FOTBOLLS LIGA IGÅNG... P P P P PREMIER LEAGUE!!!
Manchester United börjar HEMMA mot Swansea, Lördagen den 16 Augusti, klockan 13.45 AVSPARK!!
VILL JAG sitta BÄNKAD framför TV;n hos farsan för han har den kanalen, håller tummarna.
 
Gärna en liknande bild fast då på GIGGS och VAN GRAAL i kavaj.
 
Ska bli roligt och se vad "nykomlingarna" kan prestera... ( Burnley, QPR & Leicester )
Burnely - Chelsea
Leicester - Everton
QPR (Queens Park Rangers) - Hull City
 
Pappas idol ZLATAN och hans PSG fick ju bara 1 pinne med sig från Reims i helgen. Blev bara 2-2 plus att ZLATAN MISSA en straff, när fan hände det senast???