Början på veckan...

God eftermiddag min vän, kul att du har hitta hit ;D
Hur läget? Hur står det till? Allt bra med er? ;) Med mig är det kanon eller det är dumt å klaga så att säga...
Har nyss ätit LUNCH, blev en "pan-pizza Vesuvio" smaskens. Sitter i skolan... Var förbi PRAKTIK platsen kl.09.00 och fick introduktions blad, schema och lite allmän info om verksamheten, hur dom jobbade och sådär. Väldigt trevlig och positiv chef verka de som, NICE!! ;) Viktigt att man trivs med dom man jobbar med. Börjar imorgon 07.00 så passa på att dra hit till skolan en sväng och fördriva lite tid samt komma ikapp lite som ja ligger efter i. Har ju en fet fucking tenta att plugga till samt en massa kompliteringar på Psykologi hem-tentan ;'( BAJS jag vill inte. Vill bara jobba dessa 3 veckor, förhoppningsvis få in en fot i verksamheten där, KANSKE anställning och sedan bita ihop dom 2 sista veckorna i skolan och sen är det ÖVER!! Färdig utbildad undersköterska är man då ;D Fett stolt jag kommer bli om jag kommer lyckas klara de. Sen så är det bara att börja TOK-jobba. Skriker ju efter folk inom vård-yrket, speciellt efter killar ;) Kanske finns en stor chans att ja sticker till Norge och jobbar också... där jobbar man bara 6 timmars pass plus att man tjänar 3 ggr så mer än här.
Sporten igår...
Tottenham - QPR 4-0 ( Grym match och kanon spel från Spurs. Ferdinand, ex United-spelarn som gick över till QPR gratis i somras gjorde tyvärr inte en av sina bästa matcher, vilket var ganska tragiskt att se ;/ ) Vikit ner sig.
Sunderland - Manchester United 1-1 ( Fruktansvärt DÅLIG match IGEN av United. Övertygande inte någonstans och var stundtals riktigt riktigt dåliga... fel passningar, katastrofala inlägg och skott som flög 5-8 meter över och utanför. SKANDAL!!! Dom nya unga killarna "Blacket" och "Keane" gjorde tyvärr ingen bra insats och "Smalling" gick sönder efter 35 min ;/ Skadelistan blir bara längre å längre... 7-8 spelare borta just nu. Jones och Mata BÄST på plan. Det enda positiva med gårdagens match var NYFÖRVÄRVET som presenterades strax innan match )
*ANGEL DI MARIA*
SÅLD FRÅN REAL MADRID FÖR 700 MILJONER!!! 
Jajjamensan, det stämmer gott folk. 700 Miljoner kronor för en fotbolls spelare... helt jävla sjukt. Skrattar varje gång det sker sådana här extremt löjligt stora transfer övergångar och med dessa enorma prislappar. ;D
Eftersom REGNET bara pissa ner i Falun, Dalarna igår så bestämde jag och Farsan oss för att stanna hemma, först för att se Tottenham-QPR och sedan Sunderland-United ISTÄLLET för att vi skulle åka ner till Borlänge, frysa, bli pissblöta och kolla på Dalkurd - Västerås. Eftersom United spela så in i helvete dåligt och matchen i sig var stundtals riktigt riktigt TRÅKIG så blev man ju lite extra små sur över att man inte stoppade ner paraplyt och stack till Borlänge  I ALLA FALL för där KROSSADE Dalkurd Västerås med hela 5-0!!! Så hade vi offrat oss så hade vi kunnat fått se en fan så mycket bättre, målrikare och roligare match än vad vi gjorde. FUCK FUCK!!! Frej och Athletic fick dessutom stryk + att BRAGE tog en extremt viktig seger borta mot Luleå som fanimej inte är en lätt match och därmed närmade sig Dala-lagen toppen men troligen är det nog redan kört. Får se... Leksands IF tar också och ångar på i matcherna... 4 eller 5:e VINSTEN nu på bara några veckors prov spelande. Färjestad slog vi, 2-5... Rögle slog vi... 4-5... Västerås 2-2... Modo slog vi 2-1... Mora slog vi... 0-3...
Fruktansvärt kul och underbart att hockey samt Innebandy säsongerna är på väg att dra igång. Domar-kurs i helgen som sagt och serie premiär i början på Oktober, längtar sönder!! Måste ut i skogen och löpa igång kondisen också så man har nån chans på "Yoyo-testet" sen... Nej nu ska ja ut och ta mig en cancer-pinne.